Stjärnfabriken


Jag älskar att läsa böcker och för tillfället varvar jag tre stycken och det är faktiskt inga problem att göra det. Självklart är inte detta något som jag brukar göra, men denna gång har det blivit på detta sätt då jag vill ha två av böckerna färdiglästa. En bok som har blivit en personlig favorit är den ni ser på bilden - Stjärnfabriken. Är inte färdig med den ännu, men jag kan verkligen rekommendera den om ni inte har läst den.

Idag har jag varit duktig och jobbat mycket med "mitt" projekt. Var och besökte en samarbetspartner igår och det bidrog verkligen till att inspirationen och drivkraften blev ännu större hos mig. Jag hoppas verkligen att projektet når de höjder jag siktar efter och jag tror att det är på god väg att hända.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


090825Jag vet att
jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här (igen), men jag har haft ganska mycket att göra och tiden har helt enkelt inte räckt till.

Vädret ser ut att bli på topp idag, vilket är härligt. Tror att jag ska ge mig ut på en lång härlig promenad efter mötet som jag och min "kompanjon" ska ha idag.


Min helg har varit bra och i fredags hade jag min allra första körlektion. Det gick bättre än väntat, men man kan väl säga att det bästa var när jag fick sätta mig i bilen och åka hem. Jag har också träffat mina kusiner som besökte min mormor och sedan har jag varit i träningslokalen och kört ett hårt pass.


Vad har ni hittat på i helgen ??

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


090818

Igår var jag
på en tjejkväll hemma hos min käre vän Skoog vilket var väldigt trevligt. Tjejerna som var där är gamla barndomskompisar som jag inte har träffat på tre år och det var roligt att se dem igen och höra vad som har hänt i deras liv. Vi bestämde också att vi inte ska låta det gå år innan vi ses igen, utan att det ska ske inom en snar framtid.

Imorgon börjar min lillebror på gymnasiet och som den överbeskyddande syster jag är, är jag lite nervös för hans skull. Jag vet att jag inte behöver vara det, men det går helt enkelt inte att låta bli. Håller i alla fall tummar och tår för honom imorgon och för alla er andra som ska börja skolan/gymnasiet. Jag kan lova er att gymnasiet kommer att vara den bästa tiden i ert liv, det var det i alla fall för mig.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


New World Record - 9.58Det finns knappt
några ord för att beskriva Usain Bolt. Han är helt fantastisk och ikväll visade han världen att han är i en klass för sig själv. Jag förstår att det finns många som är grymt avundsjuka på denna "lilla" spelevink och en av dem verkar vara Johan Wissman. Det kan inte vara lätt att aldrig få vinna ett stort mästerskap ...


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


VM i friidrott 2009


Det har regnat hela dagen och idag har det varit en sådan dag då man bara vill vara hemma och kolla på en massa film och mysa. Detta har jag delvis gjort, men jag har även varit iväg en sväng i träningslokalen och tränat lite. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra och det känns skönt att man börjar hitta "formen" nu när säsongen snart startar.


Idag drog VM i friidrott igång och jag älskar verkligen att kolla på det. Hela min kväll kommer att bestå av en massa friidrott och man kan väl säga att jag redan har börjat ladda. Mjukiskläderna är på och snart ska jag gå och göra mig te som är ett måste en sådan här kväll då jag känner mig lite frusen. Tror att det kommer att hända en massa spännande och det ska bli roligt att se vad Bolt hittar på i sin kvartsfinal.

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


The Other Boleyn GirlJag har inte gjort så värst mycket idag för jag har inte känt mig helt hundra. Har dock kollat på en väldigt bra film enligt mig - "The Other Boleyn Girl". Har ni inte sett den filmen måste ni göra det. Finns en hel del kända skådespelare i den och några av dem är Natalie Portman, Scarlett Johansson och Eric Bana.


Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ha en mysig hemmakväll. Kanske kollar jag på ännu en film, men nu måste jag kila och göra mig lite te.


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


090813  
  

Jag har inte så mycket roligt att berätta för er ikväll och därför tänkte jag slänga in ett par bilder från den lilla resa som jag gjorde med mina underbara vänner för ett par dagar sedan.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥

090812

Det har hänt en massa roligt sedan sist jag skrev här. Jag och min kompanjon (Bertzon) har bland annat gjort en intervju i en tidning angående vårt projekt Guldrosetten. Reportaget kom som en liten överraskning, men det var väldigt roligt att få göra det. Ska bli spännande att se slutresultatet med bilder och text.


Igår var jag också på en liten tripp med några vänner och resan blev lika galen som jag hade trott att den skulle bli. Det har blivit en liten tradition att vi åker till stället som vi åkte till igår. Dock blev vi väldigt överraskade när vi såg hur mycket folk det var där för när vi har varit där tidigare har det knappt varit en kotte på stället. Jag hade i alla fall en otroligt rolig dag och jag hoppas att vi snart kommer att göra om det.


Hur har ni haft det kära bloggläsare?? Skriv och berätta, jag är nyfiken.


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Grattis till Madde och Jonas


090807

Jag sitter här och äter glass och dricker mitt älskade hallonte. Enligt min naturlärare ska det vara farligt att kombinera dessa två saker, för det kan tydligen leda till gallsten. Jag kan erkänna att jag har undvikt att blanda dessa två saker förut, men ikväll gör jag ett undantag.


Idag har jag varit och besökt min gammelfarmor som är 87 år. Kände knappt igen henne då hon har förändrats oerhört fort på en väldigt kort tid. Hon blev i alla fall väldigt glad över att se oss (farmor, pappa och jag) och verkade faktiskt piggare än vanligt. Dock var hon fortfarande lika förvirrad och frågade även denna gång om jag var gift med pappa och vem som var hennes dotter. Det är inte lätt att bli gammal ...


Nästa vecka händer det mycket roligt och jag längtar verkligen till de dagarna. Jag och mina girls ska hitta på en massa roligt, men mer om det får ni veta lite senare.

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


RSS 2.0