090731

Fredag igen och jag gör inte så värst mycket. Sitter och uppdaterar filmbloggen (Carl-Alfreds Filmhörna) och Guldrosetten. Vädret har bidragit till att jag har hunnit med att se på väldigt mycket film de senaste dagarna och igår såg jag på Wallander-Skulden. Tycker att den var väldigt bra, men på vissa ställen kändes den lite konstig. Efter att ha läst film i trean på gymnasiet har man fått ett helt annat tänk nu när man kollar på film och ibland kan det vara lite jobbigt. Man tänker hela tiden på en massa detaljer, kameravinklar och en hel drös med andra saker. Om man bortser från alla detaljer och bara fokuserar på filmen i allmänhet var den väldigt bra och det säger jag inte bara för att jag är ett otroligt stort Wallander-fan, utan det var den ;)


Nu vänner ska jag lämna datorn en stund för jag ska nämligen hjälpa min mamma med att baka. Återkommer kanske lite senare ikväll.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Ystad ♥

Jag har spenderat dagen nere i Ystad med min familj och det har varit helt underbart. Vädret har varit på topp precis hela dagen och det har blivit lite av en tradition att vi besöker Ystad varje sommar. Jag älskar verkligen det stället och en stor anledning till det förutom alla vackra platser och omgivningar är att "Wallander" kommer därifrån. Jag vet att det kanske låter lite galet, men jag älskar verkligen de filmerna och jag tröttnar aldrig på dem. Första gången vi åkte till Ystad besökte vi några av alla de inspelningsplaster som de har spelat in på och vi hade också turen att hamna på inspelningen av "Hämnden". Jag skäms nästan lite när jag tänker på att jag inte har sett den filmen ännu, men ikväll ska det bli ändring på det. Vi har nämligen beslutat att kolla på både "Hämnden" och "Kuriren" ikväll, vilket jag ser fram emot grymt mycket. Är det någon av er som har sett filmen/filmerna och vad tyckte ni i så fall?


Nu ska jag försöka klura ut hur jag för över bilderna jag tog idag med min nya mobil till datorn. Det blir säkert inga problem, men jag är inte precis teknisk ...

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


090725

Det finns något som jag verkligen inte tycker om och det är att vänta. Tyvärr är det så att jag har en hel drös med saker som jag måste vänta på till nästa vecka och det gör mig lite smått galen.


Igår jobbade jag med en "massproduktion" och man kan väl säga att jag hade ganska ont i händerna efter det. Vet inte hur många guldrosetter jag gjorde, men fina blev de. En fantastiskt rolig sak är att man nu kan köpa Guldrosetten i Stockholm.


För några dagar sedan fick jag ett fint mail från Jessica och Pernilla (mina klaskompisar) där de föreslog att vi som hade tagit studenten och umgicks i plugget skulle träffas på en liten "återförening". Tycker det var en jättebra idé och jag hoppas verkligen att så många som möjligt kan komma.


Vänner nu ska jag kila ner och göra mig lite te. Jag har fått en ny favoritsmak - hallonte!


Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L♥090717

Jag har varit ute större delen av dagen i det härliga vädret och nu sitter jag här och äter vindruvor. Tycker det är fantastiskt att det fina vädret har kommit tillbaka och låt oss nu hoppas att det håller i sig.


En av mina fantastiska vänner fyller år idag (grattis) och jag hoppas verkligen att han får en trevlig dag. Jag kan tyvärr inte närvara dagen till ära, men jag kommer på grillkvällen nästa vecka.


Vänner nu ska jag återgå till mina vindruvor och tennisen i Båstad!

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Harry Potter and the Half Blood Prince

Jag var på premiären av den nya Harry Potter filmen igår och jag måste säga att den var fantastiskt bra. I mina ögon är detta en av de bästa Harry Potter filmerna som har gjorts och alla ni som inte har sett den ännu måste göra det! Ni som har läst böckerna vet också att det händer lite sorgliga saker i filmen, men vad säger jag inte med risk för att göra någon läsare arg (har faktiskt hänt tidigare). Kan dock avslöja att filmen innehöll mer komik än vanligt, vilket jag tycker är ett stort plus.


En närmare recension av "Harry Potter and the Half Blood Prince" kommer ni att kunna läsa på Carl-Alfreds Filmhörna.


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


090713

Eftersom jag inte har varit jätteaktiv på bloggen (som vanligt) har jag inte kunnat berätta att jag "vågade" mig på att baka Forsmans grymt goda kladdkaka för ett par dagar sedan. Jag måste säga att jag blev ganska nöjd och alla som smakade den gillade den skarpt. Vet dock inte om den blev exakt som "originalet", men ungefär skulle jag säga


Jag såg en av mina favoritfilmer igår, den gick på tv och jag kunde inte slita mig från burken för att krypa till kojs. "The Wedding date" är namnet på denna fantastiska film och det finns verkligen inget som är dåligt med den i mina ögon. Någon annan som har sett den?


Nu ska jag inte sitta här och tjata mer när jag har en massa jobb som väntar på mig. Jag har runt 60 guldrosetter att göra som sedan ska upp till Stockholm för försäljning. Ni som inte vet vad jag pratar om - besök gärna Guldrosetten.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Michael Jackson ♥

Jag tror inte att jag är ensam om att sitta och kolla på minnesstunden för Michael Jackson just nu och jag måste säga att den har varit fantastiskt fin i mina ögon än så länge. Det har varit grymt svårt att hålla tårarna borta och jag kan fortfarande inte förstå att MJ är borta, ännu konstigare känns det att han ligger i sin otroligt vackra guldiga kista framför scenen.


Ska återgå till ceremonin nu ...


King of Pop - I will miss you ♥

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


090704

Jag vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera här, men det har varit så himla härligt väder och då vill man inte gärna sitta inne framför datorn. Det finns dock ett stort problem med värmen och det är på natten. Jag kan inte sova och har inte gjort det på flera dagar och nu orkar jag verkligen inte mer. Därför ber jag till någon "däruppe" att det kommer lite regn sent ikväll så att lilla jag kan få sova en hel natt, dock vill jag att värmen kommer tillbaka på morgonen ;)


Det blev en liten uppdatering i alla fall och jag ska försöka att bättra mig. Nu mina vänner måste jag fortsätta att jobba med Guldrosetten ett tag till.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Thomas Sabo

Göteborg var underbart och jag hade verkligen en fantastisk tid "däruppe", det enda som var lite tråkigt var att Sverige förlorade mot England. Tycker dock att de spelade fantastisk fotboll och det ska bli spännande att följa dessa grabbar i framtiden.


Igår var jag på Halmstadtravet (har aldrig varit där innan) med pappa, pappas syster och delar ur hennes familj och farmor. Min pappas systers häst var med och sprang och då tyckte vi det skulle vara roligt att kolla på det. Hade en fantastiskt trevlig dag och det hoppas jag på att få göra om snart igen.


Jobbar på att fylla mitt älskade "Thomas Sabo" armband och jag lovar att man kan hålla på en hel livstid med det utan att lyckas. Finns hur många olika "berlocker" som helst och de är sjukt fina allihop.
 
Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥RSS 2.0