091010

                    

Har sprungit runt
och plockat lite här hemma och nu måste jag snart ta och göra mig färdig för jag ska träffa Åse och Bertzon vid tolv.

Känns som att jag har en hel del saker som måste göra idag, men det känns inte riktigt som om tiden kommer att räcka till. Ska göra mitt bästa för att få alla saker klara och blir inte allt färdigt har vi en dag imorgon också.

Ikväll är det en viktig match mellan Sverige och Danmark och vi måste verkligen vinna, vilket jag tror att vi gör. Jag håller tummar och tår och hoppas innerligt att Sverige står som segrare ikväll.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


091008

Var en sväng i stan med mamma på morgonen och nu sitter jag här och skriver några rader. Tycker att det känns som en vacker vinterdag idag trots att vi inte har någon snö och det tyckte tydligen även min lilla pappa som var tvungen att ringa hem från jobbet och berätta det för oss.

När vi var och handlade hittade jag äntligen mitt älskade te (har dock inte smakat det ännu, men alla säger att det är gott) – Friggs. Har stora förväntningar på hur det smakar och efter att jag har skrivit färdigt här ska jag gå och göra mig en kopp. Vad jag tyckte får ni givetvis veta sedan.

Om en stund har jag tänkt att ta en promenad med mamma, jag behöver komma ut lite känner jag. Lite senare ikväll ska jag och pappa hålla i pingisträningen för ungdomarna och efter det har vi själva tänkt köra ett litet pass.

Det är väl på detta vis min lilla dag kommer att se ut och jag får väl ta och önska er en fortsatt trevlig torsdag. Nu – köket!


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


The Hills

Jag har haft en bra helg, trots att jag blev grymt besviken på det som hände på tävlingen (i Onsala) igår. Det får verkligen inte gå till på det sättet och det är något jag sent kommer att glömma.

Nu mina vänner ska jag kolla på The Hills.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥

RSS 2.0