090930

Sitter och kollar på Narnia: Prins Caspian och det var ett bra tag sedan jag såg den sist. Jag måste erkänna att jag älskar Narnia-filmerna och enligt mig är den första filmen bäst.

Det har varit ruskigt kallt hela dagen och jag har gått runt och frusit större delen av den. Känns som att vintern närmar sig med stora steg och jag kan knappt vänta (jag älskar verkligen vintern).

Vänner nu ska jag fortsätta att kolla på filmen och burra in mig i en filt, eller kanske två.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


Gifta i 20 år


Grattis säger jag till mammsen och pappsen 
som har varit gifta i 20 år idag.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


090922


Vädret är inte
på topp idag, det öser verkligen ner (lite mysigt tycker jag för jag behöver inte gå ut). Jag har kollat på Vakna hela morgonen och det var väl ganska bra idag. Tycker faktiskt det är bäst på torsdagar när Katrin Zytomierska är med, för hon bjuder alltid på en eller annan ”bomb”. 


Idag har jag en del saker som måste göras, men först ska jag dricka upp mitt blåbärste (jag älskar blåbär) och sedan får jag börja så smått. Jag önskar er en fortsatt trevlig tisdag!

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


090921


Idag har jag
bestämt mig för att inte göra något speciellt. Jag tänker bara vara inne och ha en mysig filmdag och dricka en massa te. Har inte bestämt vad jag ska se för filmer ännu, men jag tror nog att jag ska kunna hitta några bra. Kanske blir det ett till inlägg lite senare, men nu måste jag kila.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


VarbergHar tillbringat större delen av dagen i Varberg där jag har tävlat. Det gick bra och dagen bjöd på en hel del överraskningar. Första tävlingen på säsongen och jag måste säga att formen sakta men säkert är på gång.

Min helg har i övrigt varit bra och igår hade vi (mamma och pappa) lite gäster. Det var en trevlig kväll, men jag fick dock krypa till kojs innan gästerna hade gått hem för att orka upp idag.


Nu ikväll händer det inte så mycket utan jag ska gå och göra mig en kopp te och sedan ska jag kolla på någon bra film.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


Grattis Adde - 16 år idag :D


Det är min lillebrors födelsedag idag (grattis) och jag kan knappt tro att han fyller 16 år. Tiden går alldeles för fort och vi med den. Bilden som ni ser är ett stulet objekt från min lillebrors dator. Jag fick nämligen inte ta några bilder på honom idag och därför fick jag ”bryta” mig in i hans dator och göra razzia efter en bild.


Det blir inget längre inlägg idag då jag känner mig lite krasslig och därför tänkte jag avrunda nu. Jag önskar er en fortsatt trevlig kväll och ta hand om era nära och kära.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


090913


Igår skulle min
farfar ha fyllt 75 år och jag måste säga att det kändes väldigt konstigt att inte kunna fira dagen med honom. I slutet av december är det ett år sedan han lämnade oss och det känns hemskt att tiden går så fort som den gör. Familjen var i alla fall och besökte hans grav och lämnade lite ”presenter” och efter det åkte vi hem till oss och fikade.

Idag är det en annan nära vän till mig som fyller år och trots att jag inte kan vara på plats dagen till ära, kommer jag och några av de andra att fira detta stort i efterhand. Imorgon är det också en annan viktig person i mitt liv som fyller år, men det tar vi tomorrow.

Önskar er en fortsatt trevlig söndag, för nu ska jag nämligen iväg och köra ett hårt träningspass. Innan jag lämnar er kan jag nu tala om att jag äntligen har sett filmen ”Män som hatar kvinnor” och jag måste säga att den var grymt bra. "Män som hatar kvinnor" får fyra av fem pingisrack ;)

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


The Frog Story


Jag vet att jag har dragit ut på min lilla ”berättelse” om grodan, men nu ska ni få veta vad som hände (kanske inte är något megastort, men jag tycker att det är lite speciellt då jag aldrig har varit med om det tidigare).

I tisdags när jag, pappa och min lillebror var på väg hem från träningen hade det blivit ganska mörk ute och utan det ljus gatulamporna gav ifrån sig hade det varit ganska svårt att se. När vi gick där på vägen hoppade plötsligt något ut framför mig och jag skrek till en aning. Pappa, jag och Andreas (min bror) kollade ner för att se vad det var och framför oss satt en liten groda. Tydligen var det inte bara jag som blev skrämd, för plötsligt såg vi hur en liten pöl bildades runt grodan. Grodan måste ha blivit så rädd att den kissade på sig och jag har aldrig varit med om det tidigare. Ni kan ju gissa om jag hade dåligt samvete den kvällen och jag måste erkänna att jag fortfarande har det. Innan jag kunde be min lilla vän om förlåtelse hoppade han eller hon vidare.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


I'm sorry my little friend

Det hände en sak idag som jag aldrig har varit med om tidigare. Berättar mer om det imorgon, men som ni säkert har förstått involverar det en liten groda.

Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥


RSS 2.0