Körkort :)

Idag hade jag uppkörning och gud vad nervös jag var, men det gick bra och nu har jag äntligen fått mitt körkort. Har tagit lite tid för mig då det har varit mycket med skolan och annat men det känns otroligt skönt att ha klarat allt på första försöket. Har inte testat att köra själv ännu, men det kommer jag nog att göra under dagen ;)


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥

Tjejkväll ♥

Var hemma hos Skoog en runda på kvällen igår tillsammans med Bertzon, vilket var mycket trevligt. Har inte träffat henne på nästan ett helt år och så lång tid får det verkligen inte gå mellan gångerna. Innan jag började på Högskolan hade vi filmkvällar varannan vecka och det var verkligen roligt. Igår bestämde vi oss för att skärpa till oss och försöka träffas mer regelbundet.


När vi skulle gå hem från Skoog på kvällen blev jag och Bertzon jagade av en man på cykel. Riktigt obehagligt var det och gud vad vi sprang ;)


Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥

"I skuggan av värmen"


Nu har jag
äntligen sett filmen ”I skuggan av värmen”. Jag såg den med min lilla mamma och den var ganska bra om ni frågar mig. Vet dock inte om jag hade sett den om inte Joel K var med men jag blev positivt överraskad av Malin Crepin som gestaltar rollen som Eva fantastiskt bra. Tyvärr har jag inte läst boken men jag har bara hört bra om den och därför borde man kanske ta och läsa den. 

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Ett steg på vägen ...

Det känns verkligen otroligt skönt att ha lyckats med det som jag gjorde idag. Hade verkligen inte orkat göra om det och jag är otroligt tacksam över att jag hade turen på min sida idag. Nu gäller det bara att hålla tummar och tår till nästa gång…


Puss puss
Bye bye
xoxo
      / Angelica L ♥

The Karate Kid (2010)


Ikväll har jag, mamma, och pappa kollat på den nya Karate Kid. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den förutom att Jaden Smith kommer få en lika framgångsrik skådespelarkarriär som sin far. Personligen tycker jag inte att filmen var så värst bra och man skulle kunna säga att det var en dålig kopia på filmen från 1984. Jag älskar verkligen Karate Kid-filmerna och kanske var det saknaden av ”Mr Miyagi” som gjorde att detta inte blev en ny favorit för mig. Kanske får ta och se den en gång till för att ändra uppfattning?


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


RSS 2.0