Tjejkväll ♥

            

Igår var jag på tjejkväll hemma hos min käre vän Martina och det var verkligen en härlig kväll. Tina bjöd på otroligt god mat och Forsman stod för den underbart goda efterrätten. Tyvärr har vi inte hunnit träffas så ofta, men vi bestämde oss för att ”skärpa” till oss på den punkten och försöka ha mer regelbundna träffar. Fick också träffa Tinas otroligt fina katt (Love) och han är nog en av de sötaste katterna som jag någonsin har sett. Han var ett riktigt litet charmtroll och jag hade mer än gärna tagit med honom hem.


Blev i alla fall en liten uppdatering om hur jag spendera min kväll igår, men nu måste jag sluta skriva för jag har ett ganska späckat schema idag. Hoppas att ni alla får en härlig lördag!


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Degeberga


Begravning

             

Jag tycker inte om begravningar och dem får mig alltid att tänka på min egen död. Allt som har med döden att göra tycker jag är obehagligt, men vi ska alla någon gång igenom det och då och då mister vi sorgligt nog någon närstående.


Idag var det begravning för min gammelfarmor och det hela var väldigt fint och stillsamt. Det känns konstigt att hon inte längre finns bland oss men det känns skönt att veta att hon fick ett långt och lyckligt liv.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


"Som jag vill vara"

            

Att läsa mycket böcker tycker jag hör sommaren till. Tyvärr har jag inte haft lika mycket tid över till läsning som jag önskar att jag hade haft och därför har jag bara lyckats läsa klart en bok än så länge. ”Som jag vill vara” är titeln på boken jag har läst och den är skriven av Katarina von Bredow. Personligen tycker jag att det är en väldigt bra, lättläst bok och jag rekommendera den verkligen.
  

Nu mina vänner ska jag bege mig ut i det fina vädret. Hoppas ni får en toppendag!

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥

RSS 2.0