Barndop

              

Har haft en
otroligt jobbig vecka och jag är så himla glad över att helgen är här. Idag ska jag på barndop för min nya lilla kusin (Leo) ska döpas. Jag har lovat mig själv att ta en massa bilder och om ni har riktigt tur kanske jag delar med mig av några och lägger upp dem här. Blev en kort uppdatering, men jag kan nästan lova att det blir ett till litet inlägg ikväll med några bilder från dopet.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Så ska det låta


Känns skönt att
det äntligen är fredag och jag har bara tagit det lugnt idag och det har inte blivit mycket gjort kan jag berätta. Har faktiskt varit skönt att ha en sådan dag och ibland kan det behövas. Nu sitter jag och mina två favoriter (mina hundar) här och lyssnar på lite musik. Vi har bestämt oss för att ha en lugn hemmakväll och nu inväntar vi ”Så ska det låta” som drar igång 20.00.


Blev ingen uppdatering igår för vi kom hem ganska sent, men jag kan berätta att min nya lilla kusin är världens sötaste och snällaste. Glömde ta bilder på underverket, men jag lovar att komma ihåg det nästa gång jag träffar honom. Nu mina vänner ska jag lyssna sönder en cover som jag har hittat. Grymt bra låt kan jag lova er!


I miss you …


Puss puss

Bye bye

xoxo

       / Angelica L ♥


100318Idag har jag varit ledig, men det har inte blivit mycket ledighet då jag har haft miljoner saker att göra. Har bland annat jobbat lite med Guldrosetten vilket känns skönt då det var ett tag sedan. Hoppas verkligen att vår lilla idé ska få bollen att rulla igen. Kan tyvärr inte berätta vad det är för idé ännu, men förhoppningsvis mycket snart.

Nu mina vänner ska jag åka och besöka min morbror och min nya lilla kusin Leo. Har inte träffat den lilla filuren ännu och han har hunnit bli hela två månader. Återkommer kanske ikväll med bilder och lite annat smått och gått.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Tävling och insparkHar varit och tävlat i Göteborg idag och det gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. Spelet stämde helt enkelt inte och detta betyder att jag får träna ännu hårdare inför tävlingen nästa helg.


Igår var jag ute med mina nya klasskamrater (ett härligt gäng) på en liten ”inspark” och det var verkligen hur roligt som helst. Det blev bara middag för min del med tanke på att jag skulle upp tidigt idag och därför valde jag att inte vara med på discobowlingen. Vet inte hur kvällen/natten slutade, men jag har blivit lovad en rapport på måndag.


Har inte så mycket mer att dela med mig av, men förhoppningsvis blir det en liten uppdatering imorgon. Nu ska jag bädda ner mig i soffan och ladda inför ”Andra chansen” som drar igång klockan 20.00.       


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥       


Möt Bullen


Första gången våra blickar möttes var i augusti förra året och det var också då jag förälskade mig i ett pennskrin föreställande ett får. Det tråkiga i den här historien är att jag aldrig köpte det lilla pennskrinet och det är verkligen något som jag har ångrat.


I onsdags besökte jag och Bertzon affären som jag hade sett pennskrinet i och vårt ”mission” var att hitta fåren. Det såg länge mörkt ut och jag hade nästan gett upp hoppet om fåren när Bertzon plötsligt hittade deras lilla gömma. I hyllan låg tre stirrande får och snabbt som attan valde jag en av dem. Stolt som en tupp gick jag fram till kassan för att betala för min nyfunna vän och det var också då jag kom på hans namn – Bullen.


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥

RSS 2.0