Val 2010

Var idag och röstade med pappa och farmor för första gången och ikväll kommer jag att sitta bänkad framför tv:n och följa valvakan.

/ Angelica L ♥


Helgen är här :)

           

Gud vad jag har längtat efter att det ska bli helg och nu känns det underbart att det är lördag. Vi har verkligen haft fullt upp i plugget hela veckan och i helgen släpper jag allt och njuter av att det är helg.
Har inte planerat in så värst mycket utan tänkte bara ta dagen lite som den kommer. Idag ska jag i alla fall träna lite med pappa och brorsan, vilket behövs inför seriepremiären nästa vecka. Dessutom måste jag ta och dammsuga min bil, tvätta den behöver jag inte göra för det sköter vädergudarna åt mig ;)


Jag hoppas att ni alla får en mysig och underbar lördag ♥


Puss puss

Bye bye

xoxo

       / Angelica L ♥


Grattis på födelsedagen farfar ♥


Idag fyller du år och jag önskar att jag kunde få säga grattis och berätta att du är världens bästa farfar. Tiden flyger iväg och nu har vi snart varit utan dig i två år …
Om du visste hur mycket jag saknar dig ♥

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Fångarna på fortet


Jag har alltid
älskat ”Fångarna på fortet” och det känns tråkigt att det var sista avsnittet igår. Har en liten känsla av att det kanske kommer att spelas in nya avsnitt, hoppas kan man i alla fall göra.  Tycker att det har varit med roliga deltagare och handbollslaget var värdiga vinnare tycker jag.


I tisdags började jag plugget igen och det känns lite tungt att vara tillbaka måste jag säga, men förhoppningsvis känns det lite bättre längre fram.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


RSS 2.0