Göteborg

Vänner jag ska packa det sista och sedan ger jag mig av till Göteborg och kommer hem på söndag igen. Glöm inte att heja på Sverige ikväll som möter England, tror att det kommer att bli ganska livat i Göteborg.


Ha en trevlig helg, så hörs vi på söndag igen.

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


Michael Jackson är död

The "King of Pop" (Michael Jackson) har lämnat oss och detta kommer nog som en chock för de flesta av oss. Mina tankar går i denna svåra tid till Michaels familj. Michael blev endast 50 år gammal ...

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥090625

Vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har helt enkelt inte hunnit. Har varit och besökt lite vänner och det var verkligen roligt att få träffa dem igen. Vill också passa på att gratulera M och E till sin lilla dotter som föddes i lördags (20/6).


Imorgon åker jag till Göteborg över helgen, vilket ska bli fantastiskt roligt. Det är fotboll i "staden" vilket kommer göra det hela ännu bättre (jag älskar fotboll) och förhoppningsvis vinner Sverige över England.


Nu kan jag också avslöja det "hemliga projektet" som jag har skrivit en del om här på bloggen. Guldrosetten är namnet på denna fantastiska idé och vill ni veta mer om det klicka här -> Guldrosetten

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


090620

Vet att det var ett tag sedan jag tog studenten nu, men jag har inte riktigt berättat hur min dag var. Tänker inte skriva så värst mycket utan ville egentligen bara skriva att jag hade en fantastiskt fin och mysig dag. Alla mina friends i plugget var väldigt fina (som vanligt) och jag kommer verkligen att sakna er alla (ni vet vilka ni är) grymt mycket. Tyvärr öste regnet ner under de timmarna vi var i plugget, vilket gjorde att utspringningen blev en väldigt blöt historia.


På kvällen när släkt och vänner hade åkt hem åkte vi iväg till Martina där vi var ett gäng som skulle samlas. Hade en väldigt trevlig och minnesvärd kväll (natt) - tack gumman.

Måste också nämna mina föräldrar som verkligen gör allt för mig - finner inga ord för att beskriva er, men jag är lyckligt lottad över att ha er som föräldrar.


Vill också passa på och gratulera Pernilla och Ramazan som gifte sig den 18/6 - grattis!

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥

(pappa och mamma på bilden)

090617

God morgon mina vänner!

Det blir ett kort inlägg eftersom jag måste gå och göra mig i ordning. Ska nämligen ut på en liten morgonpromenad med Åse och Bertzon. Vi ska planera lite saker om våra små resor som vi ska göra och den första är på torsdag nästa vecka, spännande.


Ikväll tänkte vi hämta hem lite mat och sedan kolla på någon läbbig film hemma hos Bertzon. Tror att det kommer att bli "Dolt under utan", har inte sett den sedan jag var sju år eller nått. Haha får se vad jag tycker om filmen idag tolv år senare...

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


Tröstpris

Om ni visste hur glad jag är nu. Det är nämligen så att jag var med och tävlade hos Monica (kolla in hennes fina blogg) och idag fick jag en kommentar om att kolla in hennes blogg och där stod det att jag var en av fyra som hade vunnit ett tröstpris. Jag har aldrig tidigare vunnit något och därför är jag lite extra glad för detta. Mitt pris är en grymt fin krok, med "knoppar" i porslin och jag har redan börjat fundera på vart jag ska ha den - Tack Monica!


Snart är det sista avsnittet ever av Cityakuten och jag vet inte hur jag ska klara mig. Kommer verkligen att sakna den serien och därför har jag planerat att investera i boxarna (i alla fall sista säsongen, som har varit bäst enligt mig). Någon mer som ska kolla på avsnittet ikväll ??

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Studenten

Kan knappt tro att den stora dagen då jag tar studenten har kommit, men det har den (tyvärr öser det ner). Jag känner inte så värst mycket nu men det kommer väl när man är i skolan. Vi ska vara i skolan vid halv tio och jag har lite saker kvar att fixa och därför måste jag runda av här nu. Får se när jag skriver nästa gång, men jag önskar er i alla fall en trevlig dag.

Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


(för vi har tagit studenten....)


090609

Det börjar närma sig fredag då jag tar studenten och idag var jag på skolan
"för sista gången". Kändes lite ledsamt att gå runt och kolla i klassrummen
som man har "plågats" i (haha så illa har det inte varit). Dock lämnade jag
och Bertzon kvar ett litet "meddelande" på ett väldigt bra ställe och jag tror
faktiskt ingen kommer att lyckas hitta vår lilla gömma, det är genialiskt.


Större delen av dagen har jag tillbringat med att kolla på film, vilket har varit 
väldigt skönt då jag har varit hemskt trött idag. Efter slöandet i soffan städade
jag lite och nu sitter jag här. Tror att jag ska gå och läsa en skvallertidning nu,
trots att det mesta är strunt.


Puss puss
Bye bye
xoxo
        / Angelica L ♥


090605

Var hemma hos min psykologilärare i onsdags med gruppen som läser
psykologi och det var väldigt trevligt. Judit (läraren) bjöd på mat som var
himmelsk och jag tror att hela gruppen uppskattade denna dag. Kommer
att sakna Judit en del, men förhoppningsvis kommer man att träffa på henne
lite då och då.


Idag tar min käre vän Skoog studenten och därför ska jag och Bertzon till
henne en runda ikväll. Nästa fredag är det ju min tur att sätta på mig mössan
och springa ut, känns helt sjukt men det ska bli grymt roligt.


Nu mina vänner har jag en del att stå i, men förhoppningsvis kan vi höras lite
senare.


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L  ♥


RSS 2.0