"Jag vill om du vågar"


Då var det
söndag igen och jag sitter här och lyssnar på låtarna från Melodifestivalen. Måste säga att startfältet i årets ”Mello” inte har varit det bästa (min personliga åsikt) men några guldkorn har det funnits. Tycker det var synd att Pernilla inte gick till final igår, men förhoppningsvis går hon dit genom ”Andra chansen”.


Vill också berätta för er kära bloggläsare att jag har världens bästa vänner och en av dem är absolut Bertzon. Idag överraskade hon mig med en jättefin present och jag blev verkligen otrolig glad. Tack min vän, du är guld värd!


Det var allt för nu. Vi hörs förhoppningvis snart igen :)


Puss puss

Bye bye

xoxo

       / Angelica L ♥


Familjen Annorlunda


Idag har jag
varit ledig (otroligt skönt) och varit en sväng hos tandis (tandläkaren). Det lilla besöket gick bra och väldigt fort vilket var himla skönt då jag inte gillar tandläkaren. Igår var jag och fixade frillan, blev ingen jättestor förändring men lite kortare blev det.


Min helg har jag till större delen tillbringat framför tv:n och kollat på OS. Jag älskar verkligen sport och kan nog titulera mig ”sportfreak”. Känns bra att Sverige har lyckats ta några medaljer, men det hade varit roligt om vi kunde ta några till. 


Nu mina vänner ska jag kolla på ”Familjen Annorlunda”.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


RSS 2.0