Mors dag ♥

Det har varit full rulle hela dagen och innan jag går och kollar på en film tänkte jag dela med mig av en del. Jag och pappa gick upp tidigt för att tvätta bilen som Lill-Bertzon skulle åka med till balen idag. Lill-Bertzon var verkligen jättefin i sin balklänning och jag hoppas och tror att hela hennes bal blev en stor succé.


Efter att vi hade tvättat bilen åkte jag och pappa (enligt tradition) till vårt hemliga lilla liljekonvaljställe och plockade två stora härliga buketter. Det har blivit en liten tradition att vi varje Mors Dag åker och plockar liljekonvalj, mest för att min mamma älskar den blomman. När vi hade plockat färdigt buketterna åkte vi hem till min farmor och lämnade en (min mormor är bortrest, annars hade hon också fått en) och hon blev jätteglad. Min lilla mamma blev självklart också väldigt glad för sin bukett.


Nu orkar jag inte skriva mer utan ska gå och kolla på en film. Jag hoppas att ni alla har haft en bra dag och förhoppningsvis hörs vi snart igen.


Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Regn


Regnet öser ner utanför och jag hann precis innanför dörren med Muppski (Molly min hund) innan det började. Tycker det är väldigt mysigt när det regnar om man får vara inne och om det inte finns några måsten just den dagen. Ska inte göra allt för mycket idag utan jag ska bara lägga mig i soffan med en massa filtar och kolla på en bra film.


Ikväll är det första semifinalen i Eurovision Song Contest, missa inte det :D


Puss puss

Bye bye

xoxo

       / Angelica L ♥


7 maj

Då var dagen D åter här igen, nämligen min lilla födelsedag. Blev väckt (jag låtsades sova) av familjen med sång och frukost på sängen imorse, väldigt vackert. Fick även en massa paket med jättefina saker av mammsen och pappsen – tack ♥

Är ledig idag vilket är himla skönt och det behöver jag en sorglig dag som denna. Födelsedagar är inte min grej (inte min egen i alla fall) och jag tycker verkligen inte om att fylla år. Tyvärr är det inget jag kan förhindra, för även om jag ignorerar den så kommer alltid dem andra att komma ihåg den ;)

 

Hoppas ni får en underbar dag!

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Sista dagen som 19-åring

          

God kväll mina fina bloggläsare. Jag vet att det var ett bra tag sedan jag uppdaterade min blogg, men nu hoppas jag att det ska bli ändring på det med tanke på att jag inte har lika mycket att göra som förut. Har haft ett par väldigt hektiska veckor och jag är överlycklig över att dem är över.


En av mina klasskamrater överraskade mig och några till genom att ge oss presenter idag. Jag blev både rörd och glad och jag är naturligtvis väldigt tacksam över att ha så fina vänner som jag har – tack Christina!


Imorgon är det dagen som jag fruktar mest, nämligen min födelsedag. Låter väldigt dramatiskt, men jag tycker verkligen inte om att fylla år. Har inte någon riktigt bra förklaring till varför det är på det viset utan det bara är så. Förhoppningsvis får jag en bra dag i alla fall.


Innan jag rundar av detta lilla inlägg måste jag bara få berätta att jag har fått en bil. Den är verkligen hur fin som helst och den ska jag och mina fina vänner använda flitigt i sommar då vi ska ut på alla våra tokiga, men roliga små tripper.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


RSS 2.0