Wilma 8 år ♥

Idag fyller min lilla humla (Wilma) 8 år och det har vi givetvis firat med både presenter och pannkakor (Wilmas favoriträtt).


Nu ska jag och pappa kolla på en av alla de filmer som jag köpte idag (jag köpte nio stycken, normalt?) och först ut är en Wallanderfilm.


Puss puss

Bye bye

xoxo

      / Angelica L ♥


091101

Det har gått ett tag sedan jag skrev här sist, men jag har haft fullt upp kan jag lova. Mitt och Bertzons projekt (Guldrosetten) är i full gång och ännu mer har det varit nu sedan vi var med i ett reportage i tidningen ”Härliga Hund”. Många har hört av sig till oss och det känns lite konstigt att få så mycket varma och fina ord ifrån människor runt om i Sverige, men roligt är det.

Jag, Skoog och Bertzon har också startat en liten ”filmklubb”, där vi träffas varannan torsdag och kollar på film. Nu senast var temat ”Halloween”, men det var ingen höjdarfilm vi såg och efter drygt 45 minuter stängde vi av den och kollade på Rosa bandet galan istället. Nästa gång samlas filmklubbens medlemmar hemma hos Skoog ;) 


Nu ska jag ta på mig varmt och gå ut med mina två små älsklingar (mina hundar). Hoppas att ni får en fortsatt mysig söndag!

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


RSS 2.0