Grattis mamma ♥

Idag är det min lilla mammas födelsedag och vi har självklart firat henne med både sång, presenter och frukost på sängen. Eftersom hon jobbar idag fortsätter firandet av henne senare ikväll ♥

/ Angelica L ♥

Kungligt bröllop - William & Kate ♥

Har suttit och följt bröllopet under större delen av dagen och jag måste säga att det var magiskt. Det finns något mystiskt med den brittiska kungafamiljen och det var spännande att se hur dem hade ”lagt upp” bröllopet mellan William och Kate. Jag tycker absolut att det var mäktigt, men kanske inte lika storartat som Vickan och Daniels bröllop. Eftersom Victoria är kronprinsessa och William ”bara” är prins kanske det i och för sig inte var så konstigt.

Vad tyckte ni om bröllopet?


/ Angelica L ♥


Vitsippor

Kom precis hem ifrån skogen efter att ha varit och plockat vitsippor med mamma. Bidrog inte med så mycket plockande, men en del "jobbade" jag i alla fall. Vädret är på topp idag och det är riktigt varmt ute vilket jag och säkert många av er andra tycker är underbart. Känner mig ganska uttråkad just nu, men samtidigt orkar jag inte göra något. Har i alla fall uppdaterat lite på Carl-Alfred och om en stund får jag ta tag i Guldrosettens hemsida.

/ Angelica L ♥

Våren är på väg

Känns verkligen att våren är på väg och idag har jag spenderat större delen av dagen ute i det härliga vädret. Började dagen med att tvätta bilen (vilket verkligen behövdes) och efter det åkte jag och familjen till min mormor och käkade lunch. Har även hjälpt mamma i trädgården och nu sitter jag här och skriver till er mina kära bloggläsare. Vet att jag har varit dålig på att uppdatera bloggen men jag lovar att försöka skärpa mig.

 

/ Angelica L ♥


RSS 2.0