Sista dagen som 19-åring

          

God kväll mina fina bloggläsare. Jag vet att det var ett bra tag sedan jag uppdaterade min blogg, men nu hoppas jag att det ska bli ändring på det med tanke på att jag inte har lika mycket att göra som förut. Har haft ett par väldigt hektiska veckor och jag är överlycklig över att dem är över.


En av mina klasskamrater överraskade mig och några till genom att ge oss presenter idag. Jag blev både rörd och glad och jag är naturligtvis väldigt tacksam över att ha så fina vänner som jag har – tack Christina!


Imorgon är det dagen som jag fruktar mest, nämligen min födelsedag. Låter väldigt dramatiskt, men jag tycker verkligen inte om att fylla år. Har inte någon riktigt bra förklaring till varför det är på det viset utan det bara är så. Förhoppningsvis får jag en bra dag i alla fall.


Innan jag rundar av detta lilla inlägg måste jag bara få berätta att jag har fått en bil. Den är verkligen hur fin som helst och den ska jag och mina fina vänner använda flitigt i sommar då vi ska ut på alla våra tokiga, men roliga små tripper.

Puss puss
Bye bye
xoxo
       / Angelica L ♥


Kommentarer
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE

sv. tack så mkt:) <33

fast blev ingen vidare kväll:P

2010-05-07 @ 06:55:32
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0